Extra informatie

Er is wereldwijd sprake van een pandemie door het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waardoor kwetsbare groepen worden beschermd. Op dit moment mogen wij beperkt opengaan voor reguliere patiëntenzorg. Dus u kunt ons weer bellen voor het maken van afspraken.

Had u al een afspraak?
De afspraak die we met u hebben staan gaat vanuit onze kant door. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk kunnen toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ of ‘misschien’ antwoordt, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.

  • Heeft u nu corona?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. Dit gebeurt bij de balie.
We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.  In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom niet te vroeg, dus loop het liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom bij voorkeur alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen. Voor families bij voorkeur twee, maximaal drie personen tegelijk naar de praktijk.

NB! Het toilet is tijdelijk afgesloten, tandenpoetsen in de praktijk kan nu ook niet en verzoeken u dit dus vooraf te doen.

Op deze manier proberen wij de zorg weer op een veilige manier te hervatten en danken u voor uw medewerking.

Met een verantwoorde groet,
Tandartsenpraktijk Mulder

Alles over uw gebit

Wanneer u meer wilt weten over uw gebit, kunt u kijken op www.allesoverhetgebit.nl

Naast informatie over behandelingen, tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen kunt u hier terecht voor alles over mondgezondheid. Handige tips en adviezen over wanneer u angst heeft voor de tandarts.